Over

Slow design en positieve veranderingen

#

Een klein team van experts, vastberaden om de levensmissie van bedrijven tot uiting te brengen. Terwijl we de wereld over reizen helpen wij ondernemers, bedrijven en merken bij het vergroten van hun impact met branding, websites en content

Zo ziet werken met ons eruit

Less bureaucracy, more creativity

Wij zijn een micro-agency: samen met onze branche experts (ook wel: freelancers) gaan we tot het uiterste. Door het speciaal opgestelde projectteam krijg je de kwaliteit van een agency, maar dan zonder ruis. Menselijk, intiem en helder.

#

Remote working

En dat betekent niet je laptop openklappen op het eerste strand. Wij werken op de tijd en plaats waar we het meest productief en creatief zijn. Dat is de norm. Creativiteit is leidend en onze proces zijn effectief en ... online.

#

Infinite creative freedom

Werken vanuit vrijheid zorgt voor optimale creativiteit, productiviteit en werkgeluk. Dat is waar wij op floreren. We werken samen in vertrouwen en op basis van output. En die output? Die raakt, resoneert, verbindt en converteert.

#

branding

brandbook - strategy - logo design

websites

design - development - interaction

content

socials - strategy - visuals

Ontmoet de partners

#

Tess

communicatie - creative copywriter - sales psychologie

#

Pim

web designer - front-end developer - technology expert

Onze groeiformule

1. Je motivatie maakt het verschil

Wij helpen bedrijven die vanuit een diepe innerlijke drijfveer met hun bedrijf zijn gestart. Niet enkel gericht op winst, maar op positieve verandering. Werken vanuit passie.

2. Kom opvallen met ons

Het verschil maken doe je niet door mediocre te zijn. Om impact te maken mag je opvallen. Erbovenuit steken; met kop en schouders. Kom groeien en opvallen met ons.

3. De kracht van verhalen is oneindig

Iedereen heeft een verhaal. Het vertellen van jouw verhaal - met de juiste woorden en beelden - zorgt voor een diepe connectie met je doelgroep. Laat je kennen.

4. Kennis en kunde

We weten wat we kunnen, en ook wat niet. Om die reden werken we samen met branche experts. Ieder zijn specialiteit voor een fantastisch eindresultaat.

Zij gingen je voor